Att laga mat av det som finns – asgoda pizzor

Om det är något jag är riktigt bra på är det att laga mat av det jag har hemma.

Idag står jag i köket och bakar för glatta livet. Vi får besök av amerikaner nästa vecka och vill ha bröd i frysen för att slippa baka när de är här.

Mitt i baket slog hungern till. Så vad göra? In i frysen. Där fanns tortillas, okej, det får bli pizza.

Gör en enkel tomatsås

  • Krosstomater
  • 2 pressade vitlökar
  • 1 msk socker
  • Skvätt olivolja
  • Oregano
  • Salt och peppar
  • Mixa med mixern – klart!
  • På pizzorna hamnar pepparsalami, oliver, kronärtskocka, ost och längst bak i ett skåp fanns någon bruchettamix. Blanda med vatten och olivolja och vips hade jag röd pesto!
  • Tips när du använder tortilla som pizzabotten – smeta tomatsåsen ända ut så blir de inte knastriga.
  • Detta blev toppengott!
  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *