Kursdags! Brioche stich med Nancy Merchant

2016-04-05 13_39_47-Craftsy - Introduction
Fröken Nancy Merchant, hon ser barsk ut (skärmdump)

Jag vill sticka en av Stephen Wests sjalar som är stickade i Brioche, Askew me shawl. Den är svart och vit och så himla ball. Jag har provat och provat och provat men gett upp – jag fixar det inte. Till slut bestämde jag mig – det blir en kurs på Craftsy med Briochedrottningen Nancy Merchant. Varför inte lära sig av den bästa? Och varför inte lära sig något nytt på tider man kan? Kursen kostar 180 spänn och är online, med bra filmer, närbilder och du kan ta om  saker 100 gånger samt ställa frågor kring problem till Nancy her self.

Detta ska bli superkul och till slut kommer jag kunna sticka många av Stephen Wests sjalar då han har helt snöat in på Brioche. Looking forward till det men först lektion 1!