Weekly

– Få det gjort!

För mycket stillasittande, ingen träning – ja då får man ta tag i projekt kroppen igen.

För ett år sedan gjorde jag och min syster och hennes man något som heter Weekly Revolt. Det var 66 dagar med bra mat och träning. Till sin hjälp hade man recept, coachning i en facebookgrupp och instruktioner kring träningen. Jag gick ner 12 kilo de där två månaderna och var jättenöjd med hela konceptet.

Sommaren kom, jag höll i ganska bra, hösten rullade in och jag fortsatte hålla i de rutiner jag hittat. men så kom julen och efter det mer jobb på kontoret och där någonstans kom jag av mig i de bra rutiner jag hittat. Träningen föll bort och jag föll för “grupptrycket” när särbon ville äta ute, käka gott framför tv:n eller ta en öl på vägen hem. En gång är ingen gång men plötsligt var det en vana – igen.

Så – det är dags igen

Jag gör återigen en Weekly66, alltså 66 dagar med bra mat, rutiner och träning. Vid min invägning tänkte jag först slå ner på mig själv för det jag gått upp men jag valde istället för att tänka att hurra jag har inte gått upp allt och jag har ett mycket bättre utgångsläge än för ett år sedan. 

Jag är för att vara kroppspositiv och allt det där. Man får vara och se ut hur man vill. Men jag mår inte bra av att väga det jag väger. Jag mådde väldigt bra förra sommaren. Kände mig snygg och kläder jag inte kunnat haft på ett tag satt som en smäck! Det är också en anledning.Mina fantastiska Ewa I Walla utstyrslar som jag inte kan ha för att jag tyvärr väger lite för mycket – jag vill kunna använda dem igen!

Min största önskan är att aldrig mer behöva tänka på vikten igen. Men jag har insett att det kommer inte hända. Däremot lärde mig Weekly att känna min kropp. Jag har inte, som tidigare, maniskt vägt mig, och blivit besviken.  Jag vägde mig en gång på hösten, en gång efter jul och nu i söndags för att få en startvikt. Att jag gått upp i vikt – det har jag märkt ändå.

Det viktiga är att jag är på det igen. Jag ger inte upp på mig själv, vilket är lätt att göra. “Få det gjort” är Weekly revolts mantra och det är verkligen något som fungerar. Få det gjort – sen är det gjort! 

Mina mål till 15 juni

  • vill väga mindre
  • kunna ha mina älskade kläder
  • hitta träningsrutiner som jag kan fortsätta med

 

Kommentarer inaktiverade för – Få det gjort!