Inspiration

Trångt i kön till Yarn Fest Stockholm

Så äntligen släpptes biljetterna till yarn fest Stockholm på söndagskvällen!

Jag hade ställt en påminnare och det råkade sammanfalla med att jag höll på att vispa en sås och göra klart middagen. Det var lite stökigt och bökigt i shoppen. Systemet blev så överlastat att inträdesbiljetterna inte syntes. Jag blev stressad med såsen samtidigt som workshopparna sålde slut på löpande band. Men till slut slog jag till och bokade en workshop Thrumming mittens med Mieka John. Jag tyckte det kändes mest prisvärt att få entré ihop med en workshop. Så det blir en söndag på Artipelag. Är vädret skapligt blir det cykel ut.

Jag tycker det är jättekul att det ÄNTLIGEN är någon som orkar göra något garn-festligt i Stockholm. Tro inte att jag själv funderat 1000 gånger var, hur och om jag skulle dra igång något. Så skönt att det finns andra som vågar. Heja Maria och Veronica – en stor eloge till er.

För några år sedan försökte några danskar, Knitwork tror jag det var, att göra något i Stockholm. Men informationen var för för dålig och de fick för få som bokade sig på aktiviteter och därmed ställde de in. Jag tror också att det är väldigt svårt att göra något i ett annat land. Det måste finnas en lokalkännedom.

Den 25-26 är det garnfest i Stockholm. Du kan köpa entré i dörren men förköp går före om jag förstått det rätt.
https://www.yarnfeststockholm.com/

Kommentarer inaktiverade för Trångt i kön till Yarn Fest Stockholm