#blogg100

En enkel stickträff i Aspudden Min stickvän som jag träffat av och till under snart fyra år möter mig vid tunnelbanan i Aspudden. Hon har handlat färdig middag på Panini. Det var ett tag sedan vi sågs. 

Vi gör i ordning mat, avhandlar våra jobb och inser att vi nu träffats och stickat i hop i flera år. Under de åren har vi gjort olika “resor”. Min vän har bytt liv, skilt sig och flyttat. Jag har haft jobbigt på jobbet men har tagit mig ur det. 

Vi skålar i vårt te. Det är så fint att ha någon att dela tankar, idéer och vardagsbekymmer med. I kväll pratar vi om hur vi är som personer, att vi båda har lätt att bestämma oss för något men också lika lätt att tappa tråden. Att börja träna, rensa hemma, äta bättre eller vad det nu kan vara. Så lustigt att hitta någon som funkar lite som jag – och som stickar. 

Kommentarer inaktiverade för En enkel stickträff i Aspudden