Om Fantastick

Fantastick är en felskrivning av Fantastisk, så föddes namnet till bloggen. Jag heter Ulrica Loeb och bor i Stockholm. Den här bloggen är först och främst en stick-blogg där jag o:ar och a:ar kring garn, mönster, stickkurser och allt som kan ha med garn och stickor att göra.

På bloggen hittar du en hel del on när jag hade hus på Gotland. Det har jag inte längre men informationen finns kvar. Livet tog en vändning för några år sedan och sedan en tid är jag skild och lever varannan veckasliv men har också träffat en ny kärlek.

Förutom denna blogg finns också mitt välgörenhetsprojekt Hjälpstickan.se som jag driver ideellt. Vill du skänka bidrag till hemlösa besöker du den adressen för mer information.

Jag hoppas du ska finna denna blogg intressant och har du frågor eller synpunkter kommenterar du bara eller skickar ett mejl, ulrica@pobox.com.

Väl mött!

2 kommentarer

  • Kerstin Westher

    Var kan jag köpa ditt mönster SUMMIT sjal på svenska ? Har stickat i 65 år men aldrig sett detta mönster förrän nu Mvh Kerstin

  • Ulrica

    Hej Kerstin, jag har inte designat någon sjal som heter Summit, däremot stickat denna http://www.ravelry.com/patterns/library/summit-2 Den finns, som du ser, inte på svenska, men gratis på engelska. Gå en kurs och lär dig sticka på engelska, det är inte så svårt som det låter eller välj ett enklare projekt och guida dig själv med översättningar som finns på tex drops hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *