#blogg100

I sommar blir det USA i tre veckor

Det är dags att åka till USA igen med hela familjen. Vi har släkt i USA, min låtsaspappa och fru som är Grandma’ och Grandpa’ till mina barn. Vi besökte USA för åtta år sedan och nu är det dags igen. Vi har som ambition att besöka familjen var tredje år men ett sommarhus kom i vägen. Nu är det alltså dags och vi åker tre veckor i juli.

Resan går till Colorado Springs där släkten bor och där spenderar vi en vecka med dem innan vi tar en hyrbil och kör öster ut. Planen är att köra till Las Vegas med stopp i Utah om det går och Grand Canyon så klart. Här kan du se vår första skiss på vår rutt.

2015-04-08 13_31_55-USA resa 2015

Från Las Vegas flyger vi sedan till new York där vi spenderar tre dagar med att turista, sedan flyger vi hem. De senaste dagarna har vi spenderat på hotellsajter och Airbnb för att hitta boende i New York. Det gick så där. Vi ville verkligen bo Airbnb för det ger ett mervärde till resan men vi hittade inget tillräckligt centralt samt prismässig acceptabelt.

2015-04-08 13_37_57-Luxor Hotel and Casino - Hotels.com – erbjudanden och rabatter på hotellbokningaJag gick loss på hotels.com och började läsa recensioner på hotellen och hittade tillslut ett där frukost ingick. Alla fyra och frukost för 7500 kronor tycker jag är helt okej. När jag väl bokat det tog jag mig vidare till Las Vegas.

Här slog jag till på ett hotel on the Strip, Luxor, ja ni vet det där hotellet som ser ut som en pyramid – där ska vi bo två nätter! Barnen gick i spinn, jag med.

Nu återstår hyrbil för en vecka och lite närmare planering. Vad ska vi se på vägen? Utah bjuder på fantastiska stenformationer och en otrolig natur. Det kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga tror jag.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade för I sommar blir det USA i tre veckor