Rensa i röran

Inställd loppis – då blir det Sellpy

Barnen var så duktiga och drog fram saker de ville sälja på 2Km loppisen som går av stapeln i september varje år i Aspudden där vi bor. Tyvärr var det ösregn den dagen och vi kände att det inte riktigt passade att ställa saker mitt i regnet.

Så där stod alla saker som nu var utrensade från barnen rum – vad gör man? Jo man beställer två påsar från Sellpy och låter dem sköta ruljansen. Tanken slog mig att börja fota och lägga på Tradera men – orka! Nej nu går vi igenom rummen en gång till och får med så mycket vi kan.

Förra gången (och första gången) jag använde Sellpy sålde vi för 320 kronor och jag fick hälften. Fair tyckte jag och inget jobb för mig! Sellpy lägger upp saker värda +50:- på tradera och sköter alla dministration, efter avslutad affär loggar man på Sellpy och ber om utbetalning. Klappat och klart.

Kommentarer inaktiverade för Inställd loppis – då blir det Sellpy