Foto

Mannen på bänken

2016-10-19-16-35-46-1

Mannen på bänken bor förmodligen i Gamla Stan. Jag fotade honom för flera veckor sedan i ett foto där jag såg honom på bänken, läsandes i sin telefon, rökandes på sin cigarr. Det var fredag då och jag tänkte, ja fredagsmys på Gamla Stans vis och knäppte en bild i smyg. Den bilden fick över 12 000 views på Flickr och hamnade på Explore, Flickrs startsida. Kärleken från internet plingade i min telefon hela dagen.

I onsdags satt han på en annan bänk. Jag skulle träffa kompisar för middag och där var han igen. I samspråk med en kvinna, kanske en granne, tänker jag. Han sitter där på onsdagseftermiddagen och njuter under trädet. Ljuset var magiskt och färgen på väggarna hjälpte till. Jag fick till en fin vinkel med min iPhone och sköt av. Lite lätt bildjustering och där var den, mitt bidrag till Fotosöndag. Jag laddade upp den i söndags och ja, i morse och hela dagen har jag totalt överösts av kärlek från webben. I skrivande stund har den över 9 000 views och 350 likes. Den har blivit inbjuden i sex olika fotogrupper och jag är så glad. Min måndag har haft guldkant i varje push meddelande. Varje buzz från telefonen har fått mig att le. Jag får kärlek, kommentarer och bekräftelse. Jag må vara bekräftelsetörstig när några likes på en bild tillfredsställer mig men ja I Love It!

Mina två bästa bilder har jag beställt i stort format att hänga på min vägg och jag funderar. kanske skulle mannen på bänken också få dessa bilder? Kanske sitter han där en fredag och kanske vågar jag mig fram.

2016-09-16-16-24-45

Kommentarer inaktiverade för Mannen på bänken