Midsumknit2016,  Rensa i röran

Alla Work in Progress på bordet

2016-04-04 13_26_34-Ravelry_ UlricaL's Projects

Alla projekt som jag satt som vilande på Ravelry är nu satta som WIP:s alltså work in progress. Var och en ska jag gå igenom, hitta projektet och ta beslut – göra klart eller repa. Några projekt kanske jag redan har repat, då kommer jag bara att plocka bort dem från Ravelry, andra kan jag göra klart eller bestämma att nej detta kommer aldrig att bli klart. Jag kan också kika på listan över projekt  och fundera på vad jag är sugen på. Här finns både sjalar, vantar och koftor. kanske finns det några lågt hängande frukter som snabbt kan bli klara!

Det jag också gjorde på Ravelry var att ta bort alla projekt som jag satt under “frogged” alltså repade. Personligen har jag inget intresse av att titta på gamla repade projekt. När jag söker bland projekt kan man också se att det repats men är det intressant? Anledningen är ju mer intressant; var det mönstret, garnvalet, tiden eller vad som gjorde att ett projekt inte blev av. Samtidigt som jag själv startar massor av projekt som bara inte blir färdiga – anledning – saknar lust!

Kommentarer inaktiverade för Alla Work in Progress på bordet