Midsumknit2016

Utmaningen fortsätter – en i taget

IMG_2173 IMG_2167

I helgen blev det soffhäng med estniska vantar och tv-serier. Jag har träskat ner mig i Married at first sight amerikanska versionen. Jag är helt hooked! Det är så intressant att se hur två vilt främmande människor måste ta sig an varandra och förstå varandra och sedan kanske kanske bli kära. Jag sätter det i relation till mig själv, hur man mellan varven försöker förstå varandra men och vad man snubblar på.

Till detta blev det det de estniska vantarna som jag tog finger för finger och det tog hela helgen. Pillrigt och marigt att få allt snyggt. Mönstret från handen fortsätter ut på fingrarna och i handen är ett annat mönster. På söndagskvällen monterade jag också klart min andra Damejakkaloppa.

I utmaningen säger jag “sticka en och en” men ett projekt har jag för pendlingen, allt passar inte för det så en tröja “…hint of summer” åker fram och åter med mig på jobbet men snart är den för stor för handväskan och blir ett hemmaprojekt.

Jag har kikat lite på andra projekt som ligger och en är en virkad väska som jag startade för två år sedan. Det är bara botten gjord och här lutar jag åt att repa. Jag kommer inte att använda väskan och den är ganska stor så det är ett stort jobb att få den klar. Men vad gör jag åt sjukt mycket Järbo soft, bomullsgarn? Grytlappar en masse?

Kommentarer inaktiverade för Utmaningen fortsätter – en i taget