Stickat

Äntligen lite sol på semestern!

I år har jag en väldigt sen semester. Jag vet egentligen inte varför men nu blev det det. Jag är två veckor in på en fyra veckors ledighet och solen kikar äntligen fram!

Jag sitter i Vinterviken och stickar på en tröja till mig. En enkel uppifrån och ner tröja ned lite förkortade varv i ryggen. Garnet är Kampes tvåtrådiga (såklart!!) och när oket är klart är det bara raksträckor kvar; kropp och ärmar.

Mina två första veckor var bedrövliga – vädermässigt – men ändå skönt att inte vakna till väckarklocka och inte alls tänka på jobbet.

Nu är det en sanning med modifikation då vädret påverkar mitt jobb så jag har såklart hållet mig ajour kring vår klimatexperts medverkande i olika medier. Men i övrigt inte skänkt jobbet en enda tanke.

En sak jag har passat på att göra är att rensa i garnlagren. Det har blivit många auktioner på Tradera och till min glädje har jag fått det mesta sålt.

Vill du fynda finns aktuella auktioner här

Kommentarer inaktiverade för Äntligen lite sol på semestern!