Stickat

Äter bilar – åker tåg söderöver

På väg söderöver, till Malmö närmare bestämt. Jag har kommit in på Kulturjournalistik, på distans. Det är med skräckblandad förtjusning och massor av pirr som jag hoppar på detta äventyr.

Jag har läst lite kurser på högskolorna bredvid jobbet de senaste åren. Strategi, foto och poddande. Den här kursen känns på något vis mer i hjärta och hjärna. Jag är så pepp på det här samtidigt som det känns som jag ger mig ut på djupt vatten. Det ska bli roligt att utmana sig själv. Jag känner mig som 25 igen – fast råd att bo på hotell. Kursen har fem träffar kommande två terminer med lite jobb emellan.

Min förhoppning är att jag ska orka kurs och jobb parallellt – jag har gjort det förr, faktiskt många gånger… Det känns bara lite mer denna gång.

Jag susar ner genom södra Sverige med Snälltåget. Väldigt impad av service och fräscha vagnar – och vi är i tid.

Mot Malmö och Skåne – självklart valde jag färger till vanten efter det samt matchande godis till kaffet!

Kommentarer inaktiverade för Äter bilar – åker tåg söderöver