Reflektion

Bästa Ben & Jerry

ben_jerry

Jag är gräsänka och då får man äta vad man vill till middag. Det blev min favoritglass och godis… Så himla härligt att gå emot allt och göra precis som man vill.

Sonen är på resa med sina farföräldrar, dottern är på Multicon och maken krälar i Lummelundagrottan. Själv njuter jag helg med Bloodline på Netflix och lite stickning. Det har varit en intensiv vecka med mycket planerande både på jobbet och hemma.

På jobbet har vi släppt en ny rapport, jag har förberett webben för semester och slutplanerat vårt deltagande i Almedalen. Hemma har det handlat om att få barn till rätta ställena i tid och packplanera för resa till Kebnekaise. Se hur allt måste klicka då jag kommer hem ett dygn innan vi åker norröver och maken var borta hela denna vecka, och planera för sonens födelsedag som sker i fjällen men som sedan ska firas hemma…

Så Ben&Jerry, gott snask och eventuellt ett glas vin. Det kan jag vara värd.

Kommentarer inaktiverade för Bästa Ben & Jerry