Almedalen

Intensiva dagar i Almedalen

stömstedt och ledin
Strömstedt och Ledin

Jag har spenderat fyra intensiva dagar i Almedalen för mitt jobbs räkning. Där sköter jag alla sociala medier, fotar och bär rollups. Det är de roligaste och mest intensiva arbetsdagarna på året. Jag bor med kollegor från Min Pension och har intressanta möten med nya och gamla bekantskaper.

I år hann jag bara med ett eget seminarium och det handlade om rekrytering i digitaliseringens värld, jag skrev ett inlägg på jobbets blogg, läs gärna det. Där pratade jag med intressanta personer och tänk vad lite det är som ger energi!

Vi har förmånen att vara bjudna till Skandia på mingel och det är så roligt att fota kändisar tycker jag, så det passar jag på att göra.

2016-07-05 19.35.48
Mina rumskamrater Kristina och Maria
Kommentarer inaktiverade för Intensiva dagar i Almedalen