Gotland

Batteriladdarhelg på Gotland

2014-08-30 16.10.57 2014-08-30 14.38.37 2014-08-30 14.35.56 2014-08-30 14.11.39

Jag och barnen åkte till Gotland över helgen. Som jag behöver dessa helger! De ger kraft och ork att ta sig an veckorna där emellan. Höststarten är så intensiv, jobbet, föräldramöten i kubik, Hjälpstickan rullar igång, beslut ska tas, vinterkläder köpas innan de tar slut, urvuxna skor…

Så jag tog båten till ön. jag skulle klippa gräs och ta hand om hallonsnåren. men på lördagen sa jag
-Skit i det!

Så tog vi bilen och åkte till Fårö istället. Vi lunchade på Kutens Bensin, både crêpes och galetter. Sen åkte vi till Lansa raukområde där det inte fanns en själ. Plockade sten, doppade fötterna, fotade, pratade i massor, tittade på svanfamiljen som guppade mellan raukarna och njöt av Augustisolens sista värmande strålar.

På vägen hem såg vi över 100 tranor som landat på ett fält. Sonen insåg att de var lika höga som han… Mäktigt.

På kvällen stickade jag och på söndagen klippte jag grös för syns skull, så där lagon bara och röjde en risig Ölandstok. jag klippte också lite på hallonen men kände att nä jag orkar inte. satt ute och stickade och lyssnade på poddar och drack kallnande kaffe.

Helger som dessa laddar batterier!

Kommentarer inaktiverade för Batteriladdarhelg på Gotland