SYTYCK 2009

Bustier á la Latin style

repad bustierSå håller jag på med min ”bustier” á la latin-style. Aldrig i min dag att jag trodde jag skulle hålla på så här, jag korsar maskor, nähä, inge snyggt, repar gör om. Jaha den hamnade inte mitt på, repar, stickar om, mycket bättre… Oj lite tight, måste öka…var då… hm… okej så där! Pratar med ett proffs i disco genren….jaha hon tänker ökning så…prövar…ser okej ut. Ja ja… nu kanske den kan passa också… runt runt runt.

Ylleklänning, Balklänning, något för nyårsafton kanske… svart lång sidenkjol, röd boa, svart boa? Banne mig jag tror jag har en svart i garderoben, eller ska den bli en klänning, sy på en kjol kanske? Har jag en bh för denna topp, ska den ha halterneck eller inget… Kommer jag någonsin i hel_v_te att använda denna? Drömmer om en fotosession vid Ishotellet i Jukkasjärvi, istappar, vit bustier, svarta detaljer, långa handskar? Boa eller cape? Röda läppar, vackert böljande hår – stunning som amrisarna säger.

Jag ler stilla och stickorna dansar över nästa avig och sedan nästa räta.

2 kommentarer