Kofta,  Kultur

Cykelkofta i blått och grönt

Mitt projekt just nu är Ann Myhres Sykkeljakka. Ett mönster som kom precis dagarna innan strikkfestivalen i Oslo. En självklarhet för mig att lägga upp direkt!

Den stickar jag i Kampes tvåtrådiga, faktiskt köpt när jag hyrde Anns hus för två somrar sedan. En jeansblå bas och gröna cyklar. Jag nöter på… tyvärr saknas ungefär en härva blått så det blir shopping i veckan.

Min första skoluppgift för min kurs i Kulturjournalistik är inlämnad – känns helt okej. Man läser och läser, varje ledig stund. Skriver, funderar, skriver om. Det är så bra det kunde bli. Det får duga. Uppgiften är genomförd. Dottern läste, kom med bra inspel, sen skickade jag in.

Veckan som kommer är späckad. Jag ska vara hovfotograf till Christofers alla föreställningar av operan onsdag till söndag. Jättekul! Mamma dimper in på torsdag och stannar två dagar. Barnen bor extra dagar hos mig. Allt på en gång.

Kommentarer inaktiverade för Cykelkofta i blått och grönt