#blogg100,  Stickat

Dags att göra klart grejer!

20140709-192038-69638279.jpg
Lizard Ridge

Knappar ska sys i koftor, filtar ska monteras klart och sockor ska stickas klart – sen vill jag också ha min Emelie kofta klar till midsommar!

En enorm energi trillade över mig bara sådär på väg till jobbet. jag satt och kikade igenom min wip:s på Ravelry och tänkte – näe – nu är det dags att vissa saker blir klara!

Filten Lizard Ridge här bredvid är så gott som monterad, det som saknas är en kant runt filten och att den ska blötas och streckas. En dröm är ju att den kan vara med på utställningen i sommar.

An Karin på Ostbiten fick jag fin fina knappar till den svarta koftan som är färdigstickad, bara att sy i. Ett par sockar (med ett osedvanligt trist garn) är halvstickade – gör klart! Min Indian summer, en lintröja har bara en ärm kvar och en eller två extra ränder på längden. Den glömde jag senast jag var hos min mamma men den är nu levererad – gör klart!

Samtidigt har jag precis kommit in i mönstret på Emelie koftan så frågan är om jag inte ska sticka klart kroppen först så kan ärmarna komma sedan – eller ska jag bli en bläckfisk?

 
IMG_2811.JPG

 

IMG_2053.JPG IMG_1820.JPG

 

Kommentarer inaktiverade för Dags att göra klart grejer!