#blogg100,  Gotland

Ljumma vindar mot kinden

 

Jag lämnar vår stuga vid sex på morgonen. Det blåser ljumma vindar och jag får en känsla av att det kanske blir en sommar i alla fall. Jag plockar med mig all rabarber, den har tagit dig bra i rabatten jag satte den i. Jag klipper också med mig de outslagna pionerna så att vi kan njuta dem hemma. 

I går tävlade jag med ersättningskollen.se på Offentliga Rum men det blev inte vi som vann det blev Västerås Stad. Å andra sidan fick jag blommor från IT-ministern Mehmet Kaplan och fick ta i hand. När jag stod och väntade på mina kollegor i entrén kom Mehmet igen. Han stegade fram och tog mig i hand igen. 

– Bra jobbat! Sa han och gick ut till sin taxi. Det är märkligt men man tror att en minister ska ha ett helt entourage. Men det var bara han. Man måste älska Sverige gör den öppenheten och  enkelheten. 

Sedan blev det middag i Kultudralen och eldigt uppträdande av Väsen. 

  

 

Kommentarer inaktiverade för Ljumma vindar mot kinden