Tovat,  Vinter

Dags för julklappar

Tidigare försökte jag sticka något litet för nära och kära till juulen men nu gör jag sällan det. Jag fick känslan av att det inte var så uppskattat alla gånger. I år blir det ett par sockar till min syster, det har hon beställt. Sen tittade jag runt på Drops för att se vad man kan få till av sin stash.

Och se ett par tofflor kanske? Både till barn och make? Jag har lite blandade Eskimorester, samt makens favoritfärg vinrött. Våra barn är inte direkt några toffelbärare men i huset på Gotland är det kyligt så där kunde tofflorna bo. Flera idéer kring broderier och virkade små detaljer dyker också upp. Detta kan bli riktigt bra.

Jag kanske måste sätta igång redan i kväll!?

Fler tovade tips har Drops under en egen rubrik, Tovat. Jag har gjort både stickfodral och julsocka med gott resultat.

Bild från Garnstudio

En kommentar