Hälsa

Den här semestern har jag …


✔️ inte jagat kalorier

✔️ inte tränat något speciellt

✔️ ätit det jag velat

✔️ sovit tills jag vaknat 

✔️ läst och lyssnat på böcker

✔️ inte tänkt på vad jag “borde” bara varit

… Och det har varit fantastiskt skönt. 

Semester för mig är också väldigt mycket eftertanke och reflektion. Tankar kring det som varit, det som är och det som kan komma. Drömmar, önskningar, funderingar och annat passerar mellan hallonplock, vita penseldrag och grävning i kompost. 

Nu ska jag åter till vardagen och allt vad det innebär. Hösten är lite nystart mer än nyåret för mig. Det är då man köper nya pennor och block och bäddar för ytterligare ett arbetsår. Detta år ska jag läsa på distans är det tänkt, parallellt med jobbet, vi får se hur det går. Ingen prestige i det men jag hoppas det ska funka. 

Kommentarer inaktiverade för Den här semestern har jag …