#blogg100,  Gotland

En #fail dag

2015-05-30 07.47.29Det började med att mössen gnagt sönder bensinslangen till gräsklipparen, där tappade jag all energi och gick in och stickade. Där insåg jag att färgerna var off på min Harunisom jag startade i går.

Ringde maken som sa att om jag hittade eltejp så kunde jag kanske laga med det. Hittade ingen eltejp men maskeringstejp – och det funkade det med!

Jag klippte i 20 minuter – sen kom regnet – ordentligt. Det fick bli en tur till Visby. Blommor från växthuset och en hel del jord och så in till Ringmurens hemslöjd för att köpa stickor till ett nytt stickprojekt. Sen lyxade jag med lunch på Kungslador, la upp till mitt nya projekt – och vad händer där… jo det går en flisa i den nyinköpta stickan!

På vägen hem handlar jag lite mat på ICA i Fole och där köper jag också nya stickor, Järbos de är superbra. Den affären har en handarbetshörna som räddat mig många gånger!

2015-05-30 16.30.19

Väl hemma planterar jag blommor, rensar rabatter och stickar vidare på en Emelie. Mitt sällskap är Mons Kallentofts bok Zack och sista delarna av Fortitude.

En faildag är över, i morgon är det jag och gräsklipparen!

Tillägg: Det har tagit ett par timmar att publicera detta inlägg då sajten var så seeeeeg. Det visar sig att jag är under siege. En cyberattack helt enkelt! Tack för att jag har bra IT support hemma, för att jag följt säkerhetsråd, har ett ursnabbt webbhotell och säkra überlånga lösenord. Faildagen är alltså inte över än, men de lär inte knäcka mitt lösenord.

 

Kommentarer inaktiverade för En #fail dag