#blogg100,  Gotland,  Stickat

Att umgås med sig själv

 
Jag packar bilen och åker till ön. Själv. Upprinnelsen till det är att Ersättningskollen är nominerad till en tävling som avgörs i Visby på tisdag. Så jag tänkte en resa till ön som jobbet betalar, jobba från stugan på måndag och tävla tisdag. Super! 

Det finns mycket att göra i huset och jag tycker om att umgås med mig själv. Lyssna på ljudbok, sticka, gå en promenad och skrota runt i största allmänhet. 

– Men vad modig du är, utbrister en kollega när hon inser att jag åker själv. 

Tyvärr fick jag inte korn på vad hon tyckte var modigt men för mig är det helt naturligt att ibland är det min man som åker på galej med sina vänner ibland är det jag. Nu råkar jag åka helt själv men vad är modigt med det? Jag ser det som den berömda egentiden som alla pratar om och så kommer jag att få en hel del gjort i huset och i trädgården. Jag tror inte kollegan tyckt att mannen varit modig om det var han som åkt själv. 

En kommentar

  • Catrin

    Tror att folk är rädda för att vara ensamma. Det där får jag höra ideligen – när jag åker på resa ensam. När jag firar jul i ensamhet. Själv tycker jag att det är helt ok. Det är en vanesak.