Minpensionpodden

En pod om pension – med mig som programledare

Äntligen får man berätta om detta projekt. Min Pension är ett av mitt arbetes dotterbolag och jag har jobbat med dem i olika projekt de senaste fem åren. I över två år har jag tjatat på dem att starta en pod – nu äntligen händer det.

Programledare är jag och mina bisittare är pensionsekonomen Kristina Kamp och kommunikatör Marie Eklund, båda på Min Pension.

Podden är kort,  10-12 minuter per avsnitt och vi vill att det ska vara frågor som känns nära personer som är ungefär 35-55 år. Personer som inte tänker på pension varje dag (som vi) men som vill få lite grepp om detta som många är rädda för – pensionspengarna.

Lyssna och tyck gärna till! Gillar du det du hör följ oss på SoundCloud. Jag hoppas också att avsnitten inom kort finns på iTunes och andra podställen!

Del 1 Fem tips för att få koll på pensionen

 

Del 2 Hur länge får man pension? Vad händer om jag blir 100 år?

Kommentarer inaktiverade för En pod om pension – med mig som programledare