Stickat

– Har du gått ner i vikt?!

Att mötas av de orden den första dagen på jobbet efter julledighet går inte av för hackor.
För det har jag.

Det känns toppen bra såhär dag tre, tyvärr var juicen för 10 och 16 inte min favorit men det överlever man. Jag bangade också min morgonjogg då jag hade så svårt att somna i går att jag prioriterade en timme mer i sängen.

Min främsta lunchkompis på jobbet tyckte det var synd att jag inte skulle äta kommande veckorna men jag hängde ändå med och tog en kopp te med henne så hon slapp äta själv. Men annars måste jag fundera på om jag ska jobba lunchtimmen och gå hem tidigare, eller lägga träning på denna timme eller om jag helt enkelt ska fortsätta och vara social med mina kollegor. Måste fundera på detta. En annan tanke är att dricka min juice med kollegorna men det blir någon timme för tidigt… en nöt att knäcka.

Kommentarer inaktiverade för – Har du gått ner i vikt?!