Hälsa

– Men klarar kroppen 28 dagars fasta, utbrister chefen

Ja, det är jag absolut övertygad om att den gör!
Hon menade att hon skulle bli en bitch om hon inte fick mat…men jag tänker att det trodde jag med men det är jag inte. Det är en inställning. Jag tror man tror att man behöver så mycket mat, det man behöver är rätt mat.

Det kan ju tyckas väldigt lång tid med 28 dagar men idag, dag 4 så har jag gjort 10% och känner mig helt vanlig. Inte hungring, inga cravings kanske lite trött. Morgon och kvälls juicerna är av det lite tjockare slaget, med banan avocado eller båda i. Dessutom med en skopa hampaprotein och vissa juicer har frökross i sig. Juicerna på dagen (13/16) är av tunnare sort. Krisar det totalt så kan man ta en banan eller en halv avocado. Det har jag inte behövt göra än.

Jag mår bra. Känner mig pigg.
Jag har aldrig upplevt att jag varit löpsedels “uppblåst” men ett dygn efter jag börjat är det som om magen sjunkit ihop. Kanske samlade jag vatten? Jag vet inte men ni känner jag mig “smal”. Den stora invägningen är på måndag men visst har jag checkat lite… -2kg.

Jag tycker detta är en spännande resa, jag tänker mycket kring mat men tänker inte mat. Otroligt för att vara mig.