Garnjunkie

Hemma igen men på väg igen

Ulrica är julfinVi är hemma för en mellanlandning innan nyårsfirande i Västerås. Artikeln i Amelia ger så många fina mejl och nya kontakter. Hjälpstickan får fin skjuts.

Så skönt det är att vara ledig!! Som ni ser fick vi en vit jul i år, även om det var puder. Julhelgen har varit kanonskön med julmat, familjen och mycket stickat. Jag stickar på en Hearts av Tora Frøseth till min dotter. Hon valde från min stash och det blev en grön Evilla.

Till julafon inspirerades jag av Medea och stickade snabbt en Liesl i lila. Jag är mycket nöjd med den. Den stickades i garnet Faerytale från Du store Alpakka. Det är ett lite luddigt garn som jag köpte på Nysta. Det var drygt, det gick bara åt två nystan till min kofta.

Jag virkar också ett par muddar ur Maria Gullbergs bok, Virka Muddar. Jätteskönt att bryta av med något annat ett tag. En god vän har beställt ett par muddar och jag skulle överraska henne… vi får väl se.

Stickfrossa har en Pomatomus KAL som jag självklart ska vara med på. Jag har inte stickat det mönstret men tycker det är så jättesnyggt. Jag är inte en strumpstickare så jag funderar på att göra en mössa. Stickfrossas benvärmare är för läckra också…

Jag laddar lite för 2009. Jag tror det blir ett spännande stick-år. 2008 blev helt fantastiskt.

Kommentarer inaktiverade för Hemma igen men på väg igen