Garnjunkie

Hittade mitt garn i Scotland

Mitt garn kommer att ta slut innan projektet är slut. Men på Ravelry hittade jag några personer som hade garnet och rätt färg. jag valde en tjej som bodde i Scotland – tanken var att hon bor i Rennie-land och att det skulle vara lätt för henne att köpa nytt.

Hon svarade att hon med vändande post mer än gärna sr till att hennes garn kommer till ”a good home”. Hon skulle inte själv använda det och skickade det kostnadsfritt… Internet – pure love!

Vi får se när garnet kommer och jag ska självklart skicka något fibery-fun till henne.

Löpmaskan tipsade också om att efterlysa garn på Facebook i en grupp som heter En meter garn. Jag har inte provat. Ravelry ger en större bas än en svensk grupp på Facebook, men kan vara väl värt ett försök.

Jag tackar också för allt på hejande av att bara sticka från sitt garnlager. Våga prova själv – det är mycket lättare än du tror och din kreativitet kommer att öka.

Kommentarer inaktiverade för Hittade mitt garn i Scotland