Kofta

I kväll är det stickcafé online

I kväll är det stickcafé online på Facebook, ett event jag brukar vara med på för det mesta. Jag kanske inte alltid postar något men tisdagar stickar jag i min vrå, något jag skrivit om tidigare.

Bilden är sedan en tid tillbaka men boleron/koftan är inte klar. I kväll ska jag lägga några extra händer på detta projekt och försöka komma i mål eller i alla falla närmare mål. Jag har broderat ganska långt, men det tar tid, båda ärmarna är klara, en är isydd och färdig broderad, men en är kvar obroderad… I förra veckan klippte jag upp den i alla fall och tja den blir ganska kort, men jag tror den passar till klänning.

Varm är den, den är stickad i Drops tjockare alpaca som jag hade hemma när det begav sig. Snabbstickad, kanske 4:or eller är det 4,5:or? Jag minns inte men snabbt gick det. Däremot broderierna tar sin modiga tid… men jag har en idé. Vi får se om den funkar!

2 kommentarer