Stickat

I väntan på…

… garnleverans stickar jag på Ishbel. På något sätt hakar jag upp mig hela tiden i mönstret så nu har jag bestämt mig för att göra klart den. Jag tyckte den blev så liten att jag tänkte lägga på flera mönsterrapporter men jag vet inte vad det är… jag tappar bort mig, får backa, ser inte vad jag håller på med…

I väntan på garnet till SYTYCK utmaningen funderar jag på att sticka något snabbt i Eskimo, något riktigt varmt. Det är nämligen så att på kontoret är det sjukt kallt. JAG hackar tänder. Jo, ni läste rätt, jag är en fryslort på jobbet. Jag vet inte om det är fel på värmen eller om det är för att jag sitter stilla mest hela dagarna men alla klagar så jag tror något är fel i huset. Nu får jag äntligen användning för stickade koftor och varma sjalar.

En riktigt varm bylsig kofta skulle vara fint att kunna dra på sig när det är så kallt och Eskimo gör ju att det kan gå riktigt fort. Kanske koftan på bilden?

Bilden från garnstudio.com

4 kommentarer

  • The Willow Fairy

    På förmiddagen är det alltid så kallt på jobbet. Fingrarna vill inte göra som jag vill på tangentbordet för de är nästan blåa. Då är det gott med en mysig kofta och ett par halvvantar. Bylsa på dig bara, det är det hösten är till för.

  • Ann-Louise

    Låter ju jobbigt att du har det kallt på jobbet, men samtidigt positivt att du får användning för alla fina sjalar o koftor du gjort! 😉
    Koftan på bilden ser jättemysig ut.
    KRAM