#blogg100

Idag höll jag föredrag på #webcoast

2015-03-14 15.44.38

En del av Webcoast är att dela med sig av kunskap samtidigt som man får massor av kunskap från andra.

Jag höll ett föredrag om praktisk UX (UX= user experience = användarvänlighet på webben). Jag hade ett exempel från min jobbwebb som jag visade hur jag jobbat på ett praktiskt sätt för att få telefonerna att sluta ringa och fler att hitta vad de sökte efter själva. Lite wobbly inledningsvis men det tog sig. Jag tror det var uppskattat, specellt att det var ett exempel ur verkligheten.

Jag hade en grön alpackakofta på mig – det blev varmt när adrenalinet och nervositeten slog till. Reminder till mig själv; ha inte alpacka på dig när du ska hålla föredrag.

För er som vill se föredraget finns det på Bambuser, dock mer rätt taskigt ljud

Kommentarer inaktiverade för Idag höll jag föredrag på #webcoast