#blogg100,  Stickat

Intressanta bloggdiskussioner med proffstänkare

Jag, , Ingela, Susse, Ragnhild och Ida

Äntligen fick jag dryfta min ångest kring denna blogg och min andra blogg med ett proffs. Ida är en driftig tjej som dels har bloggen Återkoppla och Fyra Grytor, hon pratade idag om att blogga. Precis som jag är hon med i blogg #100 och hade några tips om hur man klarar utmaningen. 

Motivation – man behöver vara laddad för att klara en utmaning i 100 dagar. Ta dig tiden att sätta dig ner, slarva inte iväg. 

Alla har en historia – berätta den

Få den tysta kunskapen på pränt – vi kan alla något och kan med det lära andra

Gör din passion – skriv om det du brinner för så blir det bra

Efter föredraget högg jag henne för att prata om mitt dilemma; att jag har denna blogg med många läsare som har ett visst intresse och denna blogg med ytters få läsare. Här skriver jag om stickning, mat och livet på den andra bloggen mer jobbrelatera. Dilemmat är att försöka “jobba upp” den andra bloggen när denna ångar på så bra. För mig är det viktigt med läsare, även om ingen kommenterar! Kontentan av vårt snack var att fortsätta fokusera på denna blogg. 

Senare på kvällen över en whiskey pratade vi också “känsla” och på denna blogg tyckte Ida att det finns en själ, något att ta på. På den andra – “det saknas något”, menar hon och jag förstår vad hon menar. Jag kan bara hålla med. Precis så känns det, här blir det bra där blir det okej men oengagerat.