Stickat

Idag träffade jag Ben från Lion Brand och blev kallad ’yarn hero’

För någon vecka sedan fick jag ett glatt mejl från Ben på Lion Brand, ett av de större garnföretagen i USA. Han skulle resa till Sverige, hade jag möjlighet att träffas och prata välgörenhetsstickning och stickning i Sverige.

Jag träffade Ben och hans fru Bridget vid deras hotell och vi tog något att dricka och vi pratade om Hjälpstickan, från start till idag. Lion Brand har en ide om att bidra mer kring välgörenhet och stickning/virkning och Ben hade en idé om en kampanj och vi diskuterade den och kampanjer kring stickning och välgörenhet. Bens uppgift är att träffa top influencers och hitta samarbeten, idéer. Jag känner mig hedrad att bli kallad ”top influencer”.

– You are a real yarnhero! Utbrister Ben, sån himla härlig kille som sprudlar av energi och idéer. Jag fick en härlig eftermiddag med garntokar från New York – och två nya vänner. Dessutom, som bonus så kommer Hjälpstickan att få garn att skicka ut till sina medlemmar, fantastiskt.

 

Kommentarer inaktiverade för Idag träffade jag Ben från Lion Brand och blev kallad ’yarn hero’