Foto

Ja, foto har fått ta mer plats i mitt liv

…men jag stickar allt jämt!

Fotograferingen har fått ta mer plats i mitt liv. Det har funnits där, av och till, men med Instagram och allehanda appar som man kan fixa och trixa med så har det blivit otroligt roligt.

Under våren har jag gått en fotokurs på Jönköpings högskola (distans) som gett mig många bra tips och väckt olika tankar kring fotoskapandet, men faktiskt också stickandet. Jag har försökt att utmana mig själv att fota för jobbet till exempel, att faktiskt gå fram och be att få ta ett kort, skoja och ta-da, där satt ett bra kort.

Hus, färger, ljuset, blickar, människor… allt känns roligt och inspirerande. En vän till mig Charlotte Kaae hade sett mina bilder på Instagram och tipsade mig om att tidningen Enfents Terribles ville ha någon som skrev en Stockholmsguide och fotade. Först tänkte jag nej, det är för mycket barntema, sen mejlade jag dem.  Och ja, jobbet var mitt. I torsdags lämnade jag mitt material och fick, per mail:

“Amazing! We alla want to go to Stockholm now!”

Den 9 juni kommer det nummer som jag är med i.

2014-05-03 15.38.28-1 2014-05-03 15.39.12-1 2014-05-09 16.15.35

 

Kommentarer inaktiverade för Ja, foto har fått ta mer plats i mitt liv