Garnjunkie

Kreativ helg igen

I helgen blev mitt virknålsfodral klart. Jag började virka på en kanin som ska bli doppresent och Laminiaran är färdigblockad och klar. Jag skulle lägga upp bilder i helgen… men något kom emellan, inte helt ovanligt. Sonen och jag tog en tur till Garnverket på Hantverkargatan 14 på Kungsholmen. En ganska stor butik med vackert tak. Vi köpte mera av Rowans ekofärgade bomullsgarn (till kaninen). Rowans garner är verkligen härliga, vilka färger och så mjuka och goa… Jag har bara virkat ett par tofflor i ett Rowangarn och nu kaninen. Efter garnshoppandet tog vi oss en fika på Schelegatan, tittade på bilar och åt blåbärsbullar. Sen köpte jag en ny pedometer och sonen fick en ny leksaksbil. Medan han valde bil (15-20 minuter) köpte jag allehanda pyssel för barnen till flygresan. Vår buss kom precis när vi steg utanför leksaksbutiken – Vilken tur, tjoade sonen.
(bilder kommer i kväll!!)

Kommentarer inaktiverade för Kreativ helg igen