Vår

Laddar om hos mamma

Apotek1 (där jag jobbar) blev i veckan köpt av Apotek Hjärtat. Jag som jobbar på huvudkontoret riskerar nu att stå utan jobb. Hjärtats huvudkontor har 3-6 tjänster och jag vet idag inte vad/vilka det är. I nästa vecka blir vi varslade och sedan får man se om Hjärtat behöver mig och mitt kunnande eller om jag måste ut och jaga jobb.

Det känns surt. Vi är ett hårt arbetande gäng på Apotek1 som bara de senaste veckorna börjat få upp näsan över ytan, hitta nya samarbetsfpormer och såg mycket ljust på framtiden. Många av våra apotek går som tåget, men våra ägare i Tyskland vill inte investera mer och sålde oss.

Jag tillhör den lugna typen och inser att detta är ren business, jag hoppas Hjärtat har användning för mig annars får jag hitta annat kul jobb! Jag längtar till sommaren och Gotland och väljer att inte oroa mig, jag sörjer mer att det vi hoppades på nu inte blir av.

Så, jag är hos mamma med barnen, sover otroligt gott, får god mat och gott prat. I dag åkte vi till Ostbiten och jag shoppade garn för glatta livet och pratade med Karin. Supersmarrig kladdkaka med grädde och hallon åt vi också framför en sprakande brasa.

Nu ska jag mysa ner mig framför brasan, lägga upp till ett par sockar till Vidar och käka lördagsgodis. Till middag blir det nyfångad gös från Vinön i Hjälmaren… Man kan inte ha det bättre än så!

En kommentar