Inspiration

Lion Brand skeppar internationellt

Lion Brand är som amerikanska Drops/Garnstudio, fast större så klart. Massor av gratis mönster och ett helt tjog med egna garner.

Nu meddelar de i sitt nyhetsbrev att du kan handla från dem för leverans hit till Sverige. Mycket trevligt. De har en hel del fina garner. Jag har köpt en del när jag besökt USA och gillat dem. Deras gratismönsterkatalog är fin fin. Det var bland annat därifrån som jag gjorde min röda shrug och de har mycket säsongsbetonade halloween eller julpysselmönster.

Jag kan också tipsa om deras pod cast. Den är ganska fokuserad kring olika tekniker, deras garner, deras mönster på webben. Men i somras hade de specialsändningar som handlade om pyssel för barn som inbegrep garner.

Kommentarer inaktiverade för Lion Brand skeppar internationellt