Gotland

Loppisrunda med barnen

Idag gav vi oss iväg på en loppisrunda söderöver. Först stannade vi och tittade på Barbro Sandells vackra 1700-tals tygtryck från Gotland. Något ska jag köpa därifrån och sy men jag vet bara inte vad. Det finns så mycket vackert.

Första loppisen var en “flyttloppis” tja vi svängde ner och vägen gick rakt in i skogen, det var tom gräs i mitten på vägen! Väl framme undrade jag stilla vad som hänt. Jag ångrar att jag inte hade kameran med mig. Det var som om någon hällt in saker i en lada och att hitta något där… Hur som helst jag hittade en hängare i form av en fisk, 10:-.

Barnen skakade på huvudet och så åkte vi till Norrlanda ljusfabrik och barnen doppade var sitt ljus och vi köpte några randiga ljus.

Vi körde vidare och hamnade i Roma där vi åt vid Kungsgården. Jag lyssnade dåligt vad barnen ville ha för mat och beställde fel, pannkakor. Hedvig höll tillbaka sin gråt och jag kände mig maktlös. Vad gör man? Beställt är beställt, helt mitt fel. Servitrisen kom och undrade vad som var fatt. Jag förklarade, vi log. 10 minuter senare kommer hon med rätt mat och vi blev så glada! Vilken service! Hurra!

Efter lunch fyndade vi på loppis, en byrå och ett spel, Kalaha. Lite Guteglass sen styrde vi kosan hem med ett stopp i Hörsne för en sista loppis och godisinköp i handelsboden.

Kommentarer inaktiverade för Loppisrunda med barnen