Stickat

Min Talia är äntligen klar

I våras hittade jag den här helt underbara västen på Knitty.com, Talia heter den. I och med att jag skulle åka till staterna passade jag på att köpa det rätta garnet, Brown Sheep Lamb’s Pride Worsted. I texten till modellen står det att den är en “slimming pick-me-up outfit”. Och det stämmer, den är jättesnyggt skuren och slimmar runt midja, höfter och bröst – skit snyggt på min kurviga kropp.

I går kväll gjorde jag de sista kanterna och färste trådar. Garnet är helt underbart att sticka i. Resutlatet ser nästan maskinstickat ut och det faller så fint och bra på denna modell.

Nu ligger västen och torkar hemma på vardagsrumsgolvet och jag måste hitta “de rätta knapparna” till den.

 

Ett orosmolnt bara; jag är så varm av mig så frågan är om jag inte kommer att svettas ihjäl i den här… för den är tjock!

Bild lånad från Knitty.com
Kommentarer inaktiverade för Min Talia är äntligen klar