Restgarnsprojekt

Nöter på i OS-spåren

Jag har några projekt som jag märkt upp med Ravolympic. Dels Bulle som jag håller på med, fast han har fått vila för iPhone värmarna men sen har jag två sjalar som jag skulle vilja bli klar med.

Dels den gröna skönheten här bredvid som ska bli en Little Ruffles och den solgula skapelsen som jag repade härom dagen på T-banan.

Den gröna här har bara ett varv kvar sen är det avmaskning. Den gula sjalen blev mycket roligare så den åker till jobbet med mig om dagarna och stickas på t-banan. Bulle ska jag ta tag i till helgen. Jag strandade när jag skulle kitchenera hans fot. Det krävs extra  koncentration och jag bemästrar inte de där stygnen på fri hand.

Jag tittar dock inte på OS speciellt mycket. Jag spelar in på min box och ser Oprah i efterhand, Biggest Looser, Project Runway och mitt just nu största favvo program So You Think You Can Dance. Yey vad jag gillar det programmet.

2 kommentarer