Tant Koftas uppifrån-och-ner

Nuuuuuu fattar jag

Tant kofta första försöketDen här koftan sätter ju griller i skallen. Även om jag gjort en top-down kofta förut så är det svårt att fatta. Ökningarna i början satte griller i huvudet, jag har ökar på varje rätt varv men det skulle man inte göra. Jag ska repa men så här såg det första försöket ut. Jag handlade Drops Merion Extra fine, rött, rosa och vitt men fick inte in vitt i det första försöket, kanske i det andra, eller så är det bara snyggt med rosa och rött… vi får se.

När jag ändå repar så ska jag öka på ett par maskor på alla delarna runt om, lite större ska den vara för att det ska kännas bra. ”Koftans” förslag med remsor hjälper till bra.

2 kommentarer

  • Ann-Louise

    Den blir fin iallafall!
    sitter här o grämer mig att ajg inte kan åka till Sannahed på tors fre el lör…. Men men, familjen måste komma först. Grundskoleavslutning o 25 årskalas kan jag bara inte slopa pga stickningen…..
    Hoppas ni får det trevligt iallafall
    KRAM