Sommar

Nya vindar

Bloggen har fått sova lite den senaste tiden, men nu ska jag sätta fart igen tänkte jag.

Ni som följer mig på Facebook vet att jag nu är uppsagd från mitt jobb, Apotek1 är köpt av Apotek Hjärtat och alla på huvudkontoret är uppsagda.
Jag har kastat mig ut och sökt alla jobb som kan vara något och som passar min profil.

Döm om min förvåning när intresset för lilla mig är gigantimus… I alla fall i mina mått mätt. Jag har nu fyra tre olika processer igång. En med en apotekskonkurrent, mycket intressant, ett med ett försäkringsbranch-organisation, också spännande, ett med ansvar för stor extern webb och en där man ska starta upp arbete med internkommunikation i en organisation med 8500 anställda. Herre je!

Det suger musten ur mig att springa på intervjuer, peppa upp mig, läsa på om företagen, hålla hjärnan klar under intervjun och sedan ringer en ny spelare och vill vara med och leka. Phew! Samtidigt tråcklar sig köpet med Gotlandshuset – det blir absolut av och vi kommer att spendera hela sommarlovet där – men det är små hinder som måste över innan vi äger huset på pappret.

Att förlora jobbet är tragiskt, jobbigt och sorgligt.
Att vara eftersökt är helt underbart – men fortfarande bor en osäkerhet i mig och jag kan inte koppla av riktigt.

Snart blåser nya vindar här, jag hoppas på nya saker i höst och de närmsta veckorna blir intressanta!

Bilden tog jag på Nationaldagen. Det är vindmöllan på Torekällberget i Södertälje

2 kommentarer

  • Lotta

    Håller tummarna att allt ordnar sig såsom du vill och önskar… Ha en bra sommar och så syns vi till hösten på HV-skolan.

    Lotta

  • Anita

    Du är ju så himla duktig, aktiv och kreativ! Men glöm inte bort att dygnet har inte mer än 24 timmar! Gotland kommer att göra susen! Var sak har sin tid och det kommer att ordna sig för dej till det bästa för dej, det är jag helt övertygad om! Kram