Sommar

O-fotbollsintresserad

Trots att jag jobbat med TV3 sporten back in the 90’s är ju inte mitt sportintresse det mest vidsträckta. Då, 1997-98-99 kunde jag de flesta spelarna i italienska ligan och vilket lag de spelade för men det var för att jag jobbade med matchens lirare och såg alla matcher på en säsong. Även då stickandes för att få tiden att gå. Sen har jag fotbollstokiga kompisen M som också jobbade för TV3 och när hon tog med mig på fotboll, vi pratar allsvenskan nu eller vad det kan heta, så tyckte jag det var jättekul för hon berättade hur spelet liksom hängde ihop. Men så är jag sån att måste jag inte kunna en sak så faller den kunskapen bort med tiden…

Ingen av barnen har visat något som helt intresse för den-runda-bollens-sport – eller någon annan sport. Till stor sorg för en del kompisar som vill eha med dem men sonen var bestämd, någon fotboll var han inte intresserad av! tack och lov säger den stickande mammam för hon ser hur grannarnas fotbollspelande kids spelar var och varannan helg i storm, hagel och snålblåst och ni vet det är ingen plats för stickning. Vi försökte oss på lite innebandy – inne, varmt, behagligt – men det föll inte heller på läppen.

Så i kväll är det Sverige som gör entré i Fotbolls EM och det bara måste jag se… eller sticka till. Kompisar byter sina profilbilder på Facebook så jag har bara 78 Zlatan som vänner. jag behåller min ännu en tid men om det går bra för Sverige får jag väl sticka mig något blå/gult och byta bild!

Kommentarer inaktiverade för O-fotbollsintresserad