#blogg100

… och så blev jag en sportreporter för Bättre Stadsdel

   

Hanna, min fotbollsintresserade granne

Jag är hobbyreporter på den lilla skittid som blir över mellan jobb, Hjälpstickan och familjen. Det är den überlokala lokaltidningen Bättre Stadsdel som jag hjälper med en del texter men kanske mer med tankar kring webben och sociala medier som är basen för publikationen.

Jag har skrivit om scouterna i området och några andra små blänkare. Nu är det dags för IFK Aspuddens hemmapremiär och min goda vän och granne Hanna hetsar på lite att vi ska skriva om laget och få över 1000 pers att komma på lördag till Linnea som planen heter i morgon.

Sagt och gjort, i går kväll spenderade jag ett par timmar med lagets hemsida, Hanna coachade med material och tyck o tänk och jag skrev två artiklar. Den första kom ut i dag efter lunch, den andra kommer under kvällen.

Sportreporter och fotboll?

Ja det är lite konstigt att osportintressedae Ulrica tar sig tid att skriva om fotboll och sport Jag tycker det roliga i detta är att lyfta ett bra lokalt lag som bygger från grunden med sunda värderingar och att försöka bygga upp en småstadskänsla  i ”byn'”. Vi storstadsmänniskor behöver mer småstadskänsla än vi tror. Jag och barnen deltog i Dalsjöfors IK Cykelrally på nationaldagen förra året och det var jättekul. Det handlade lite om fotboll, mycket om kärleken till klubb, bygden och människor – och ha kul tillsammans.

Kommentarer inaktiverade för … och så blev jag en sportreporter för Bättre Stadsdel