Rensa i röran

Rensar och säljer på Tradera

Tradera har barnklädesvecka så jag tänkte passa på att bli av med en del som jag tror jag kan sälja och som inte är för slitet. Det är lite Me & I och klänningar. Bland annat denna Mimmi Pigg klänning som jag köpte från Disney Store för två år sedan.

Den blev inte så värst använd men det var kul…vi får se om någon vill ha den.

Jag råkade se Lyxfällan i veckan där en kille sålde av grejer i sitt hem för ca 120 000 och det gav mig kick-in-the -butt att göra av med lite saker. För det finns de som faktiskt vill ha det jag inte vill ha!

Mina auktioner på tradera finns här…mest strl 110-116 och för tjejer nu också för lite pojkar strl 98

I övrigt tror jag att jag fått diskbråck. Jag har så sjukt ont i ryggen. För tre veckor sedan small det till i ryggen när jag städade… sen kändes det ganska okej, mest muskulärt men de senaste dagarna… aj aj aj. Ligga raklång på vardagsrumsgolvet är det skönaste – eller bara promenera.

Pratade med mammas man och han tror inte på diskbråck (han är gammal massör för Djusrgårdens hockey lag!) Han tror min höft fått sig en tjong och gav instruktioner om hur maken ska kolla det. – Nej hörrni – ut i solen måste jag


Kommentarer inaktiverade för Rensar och säljer på Tradera