Rensa i röran,  Vantar

Göra klart

Solen skiner gaaalet idag och det är ordentliga plusgrader för första gången på länge!

Jag tvättade fönster och dammade av barnens rum efter vinterns härjningar. En kasse böcker till dagis eller till Stadsmissionen blev det också. Gardinen var blekt och en riktig dammsamlare så en ny gardin ska de få också. Det kallar jag vårkänslor.

Ryggen är fortfarande skit om än mycket bättre. Doktorn sa ”vanlig” ryggont…vad är det?! Men han kunde också se att höger sida var lite sne. Gick och blev masserad och mina rumpmuskler behövde en omgång och massören trodde det kunde ha med ryggen att göra, hon såg att höften var något vriden mot höger. Av Maria på Marias Garn fick jag nummer till naprapat som jag bara inte hunnit ringa än. Idag är ryggen hanterbar men jag har fortfarande svårt att ta på strumpor före 10 på morgonen och plocka ur diskmaskinen och plocka efter barn.

Detta med ryggen gör att jag bara stickar smått och korta stunder. Sitta är inte kul och stå och sticka en kofta…nej tack.

Så jag tuggar vidare på ett par vantar som jag började med för en tid sedan och jag har stickat tofflor till dottern. Jag försöker beta av mina projekt bit för bit, vantar, en tröja, en kofta…en kofta till… men jag är så sugen på något ”lättare” för våren/sommaren.

Kommentarer inaktiverade för Göra klart