#blogg100,  Rensa i röran

Repar och rensar

  
Stickkorgen är tom! 

En av dem… Medan jag bingetittade på Gifta vid första ögonkastet den amerikanska varianten, tog jag mig an stickkorgen i vardagsrummet. 

Detta är stickkorgen som alltid står i vardagsrummet, den var överfull. Jag kastade en kasse med gamla beskrivningar, papper, band till nystan, snuttar… Hittade tre måttband -jasså var de där de var – ensamma strumpstickor, fem sytrådrullar, många rundstickor, en påse tuggummin och … skräp! 

Garnerna som fanns där sorterades in i mitt garnlager i arbetsrummet, vissa saker repades andra bara slängdes – de kommer inte att bli färdiga. Påbörjade sockar, muddar och tår, provlappar som är överspelade. 

Korgen spolade jag ren med hett vatten och den får återigen fyllas av olika projekt men det får inte dröja så här länge till nästa genomgång. 

2 kommentarer