#blogg100

Resa jorden runt – utan att flyga

I höstas träffade jag min mammas gamla vänner The Howells. Ett äldre par över 70 år som mötte min mamma, mig och min syster på vår resa i New York. De pluggade tillsammans på 60- talet och håller fortfarande kontakten. Vi blev vänner på Facebook – som man blir nu för tiden och vi hejar på varandra digitalt när tillfälle ges.

Joe är en fantastisk fotograf och vi pratade en del foto och sprang runt med våra kameror. Han har en hemsida med sin portfolio, besök och njut av vackra bilder i olika genrer.

På Pi-dagen, den 14 mars, startade detta par en resa runt jorden -utan att flyga. Jag tror inte de har något emot flyget, kanske de miljömässiga aspekterna, men vilken häftig idé! Det är aldrig för sent att förverkliga drömmar.

De började med tåg till Florida och just nu befinner de sig på en kryssare över Atlanten till Storbritannien. Bara av schemat på kryssaren över Atlanten förstår jag att Joe får lite panik, allt handlar om mat! Men han går runda efter runda på däck och hoppas det ska hålla kilona borta. Följ deras resa under de närmsta månaderna på denna blogg.

Fotot; fotograf: Joe Howell, under vårt besök. Jag, min mamma och min syster och Joes fru Embry

Kommentarer inaktiverade för Resa jorden runt – utan att flyga