Stickat

Riktigt sjuk stickerska

Ja jisses vänner… ibland åker man på en rak höger så man dunkas in i väggen. Jag föll som en fura på långfredagen (oj så symboliskt) med över 39 grader i feber. Självklart hade vi tagit oss till svärföräldrarna i Västerås. Jag gillar inte att vara gäst och så sjuk.

Med lite Ipren och god mat så fick jag se solen och sonen som lärde sig cykla utan stödhjul.

Först trodde jag det var någon släng av första TBE sprutan som familjen bestämde sig för att ta på Skärtorsdagen men det trodde inte Vårdguiden. Ok, så då måste det väl vara flunsan; ont i leder, huden, hög feber, hosta…usch jag var var risig.

Väl hemma insåg jag att något jobbat lär det inte bli denna vecka och på onsdagen hade jag svårt för att andas. Grannen körde mig till jour vårdcentralen och läkasren konstaterade luftrörskatarr och jag fick pencillin och hostmedicin.

Idag fredag har jag fortfarande feber men hostan är något bättre. Ringde Vårdguiden igen och de förklarade att penicillinet tar 3-5 dagar att “kicka in” fullt ut.

Stickat? I påskhelgen blev det några varv men varje efterföljande fick jag rätta föregående så nej stickningen vilar nu.
I hostattackerna när jag hade hög feber vet ni vad jag “såg” då?
Rätstickat.

På söndag åker vi till Sälen för en vecka i skidbacken. Jag vet ännu inte om jag åker med. Så mycket skider lär jag väl inte orka åka, febern är inte borta (än) och jag föredrar att vara sjuk hemma.
Vi får se.

En kommentar

  • Ann-Louise

    Stackare att vara så sjuk!!
    Lider med dig. Förstår också att du hellre är sjuk hemma än borta, det är nog väldigt naturligt att man känner så.
    KRYA-PÅ-DIG-KRAMAR